Ik denk dat je je wel kunt herkennen in de drukte van alle dag. 'Nog even dit afmaken' en 'nog even dat doen'. Aan alle en ieders wensen willen voldoen, een gezin of eigen leven draaiende houden en sociaal actief zijn. Waren er maar meer uren in een dag! Daar gaat je mobiel weer....snel even kijken en natuurlijk gelijk reageren.

Of misschien ben je wel heel erg benieuwd hoe en waarom je de dingen doet die je doet. Lijkt het je leuk om meer inzicht en bewustwording te krijgen en daardoor te groeien.

Mindfulness is eigenlijk voor iedereen die de kwaliteit van het leven wil vergroten door meer rust, aandacht en balans te vinden. Mindfulness is ook geschikt voor persoonlijke groei en bewustwording.

 

 

***

Workshop

Tijdens de workshop laat ik je kennis maken met Mindfulness, wat het is en geef ik je oefeningen mee die je gelijk kan gebruiken.

Ideaal als je er (eerst) meer over wilt weten.

Een workshop duurt 1 1/2 uur en is inclusief een pauze met thee/water, gezonde en zoete snacks.

Draag comfortabele, niet knellende kleding. Voor deelnemers met lichamelijke beperkingen, denk aan rug, schouder, nek en mobiele klachten is de workshop ook goed te volgen. Bij twijfel, kan je me bellen.

 

MBSR Training

Mocht je meer ondersteuning willen kan je de 8- weekse Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training volgen. Tijdens de 8 weken krijg je meer handvatten mee en leer je meer over hoe je rust, balans en aandacht kan brengen in je dagelijkse leven.

De wekelijkse groepstraining duurt 2 1/2 uur en is inclusief een werkboek, pauze met thee/water, gezonde en zoete snacks.

Draag comfortabele, niet knellende kleding. Voor deelnemers met lichamelijke beperkingen, denk aan rug, schouder, nek en mobiele klachten is de training ook goed te volgen. twijfel je, bel me dan.

N.B. Voor deelname aan deze training nodig ik je eerst graag uit voor een intakegesprek.